Hozzávalók (4 személyre) kevés olaj
5 szál újhagyma
1 kg sütőtök
3-4 gerezd fokhagyma
10 dkg parmezán
40 dkg rizs
1 konzerv kukorica
só, bors, fokhagymapor
Elkészítése
- Kevés olajon a felkarikázott hagymát és az összezúzott fokhagymát el kezdem pirítani.
- Hozzáadom a megtisztított, felkockázott tököt és addig pirítom őket együtt, amíg a tök összeesik.
- Beleszórom a rizst és addig pirítom, amíg kifehéredik.
- Felöntöm kevés vízzel és főzöm. A vizet folyamatosan pótolom, amíg a rizs teljesen megpuhul. (Krémes állagú legyen!!!)
- Hozzáadom a kukoricát.
- Fűszerezem és beleszórom a lereszelt parmezánt.
- Forrón tálalom.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...