Hozzávalók (2 személyre)
3-4 gerezd fokhagyma
kevés olaj
10 dkg gyulai kolbász
1 piros kaliforniai paprika
1 étkezési paprika
1 fél gumó édeskömény
5-6 szem koktélparadicsom
1 csokor friss bazsalikom
5 dkg fekete olívabogyó
só, bors, fokhagymapor
fusili tészta
Elkészítése
- Kevés olajon a felaprított hagymákat és a felkarikázott kolbászokat el kezdem pirítani.
- Amikor a hagyma üveges lett és a kolbászból is kisült a zsírja, akkor hozzáadom az apróra vágott paprikákat és az édesköményt.
- Addig főzöm őket, amíg megpuhulnak, majd ezután kerül bele a koktélparadicsom (félbevágva), a felaprított bazsalikom és a félbevágott olívák.
- Még néhány percig pirítom őket, majd fűszerezem és az előre megfőtt tésztához keverem.
- Melegen tálalom.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...