Hozzávalók:
só, bors, foghagymapor, garam masala, kurkuma
kevés olaj
3 szem paradicsom
2 szem tv paprika
1 szál kígyóuborka
10 dkg feta sajt
1 fej lilahagyma
só, bors, kevés ecet, cukor
Elkészítése
- A húsokat alaposan befűszerezem, a grillserpenyőre pedig kevés olajat öntök és felforrósítom.
- A húsokat hurkapálcára fűzöm és a nyársak mindegyik oldalát pirosra sütöm.
- A paradicsomot, a paprikát, az uborkát kockára vágom és egy tálban összeforgatom őket.
- A hagymát apróra vágva hozzáadom a salátához.
- Sóval, borssal, ecettel és cukorral ízesítem.
- A tetejére halmozom a felkockázott fetasajtot.
- A salátát hidegen, a saslikot melegen tálalom.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...