Hozzávalók
1 szál póréhagyma
4 csirkecombfilé
4 gerezd fokhagyma
kevés olaj
só, bors
2 dl tejföl
2 dl joghurt
egy marék (kb 10-15 kisebb darab) savanyú uborka
kapor, rozmaring
1 csokor friss bazsalikom
Elkészítése
- A csirkét apróra darabolom, sóval, borssal ízesítem.
- A pórét felaprítom. A fokhagymát megtisztítom és lereszelem.
- Kevés olajban a csirkét és a hagymákat együtt megsütöm.
- Elkészítem a mártást: a joghurtot és a tejfölt összekeverem.
- A bazsalikomot felaprítom és a szárított fűszerekkel együtt a szószba keverem.
- Botmixerrel krémesítem.
- Hozzákeverem a felkarikázott uborkát is.
- Petrezselymes burgonyával vagy rizzsel tálalom.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...