Hozzávalók
200 gramm kolbász
kevés zsiradék
1 fej hagyma
5 gerezd fokhagyma
fél szál zöld paprika
1 nagyobb fej csiperke
1 szál cukkini
2 szem paradicsom
2 kávéskanál paradicsomsűrítmény
1 csokor friss petrezselyem
só, bors, oregano
200 gramm sajt
Elkészítése
- A spagettit sós vízben al dente megfőzöm.
- Egy tálban a zsiradékot felhevítem.
- A hagymákat megtisztítom és felaprítom.
- A kolbászt felkarikázom.
- Az olajra rakom a hagymákat és a kolbászt. Addig pirítom őket, amíg a hagyma üveges lesz.
- Hozzáadom a felkarikázott zöldpaprikát.
- Hozzáadom a megtisztított és felkockázott gombát és cukkinit. Néhány percig főzöm még, hogy kicsit megpuhuljanak a zöldségek.
- Felkockázom a paradicsomot és belerakom a többi zöldség közé.
- Hozzáadom a paradicsomsűrítményt.
- A felaprított petrezselyemmel és a többi fűszerrel ízesítem.
- A megfőtt spagettit leszűröm és belekeverem a szószba, majd az egészet egy tűzálló tálba helyezem.
- A sajtot a tetejére reszelem és rágrillezem a tésztára.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...