1 csirkemell
só, bors, szárított gyömbér, cayenne bors, szárított rozmaring
kevés olaj
1-2 evőkanál mangócsatni (a receptet itt találod hozzá)
25 gramm brokkolicsíra
5 dkg dió durvára vágva
egy fél uborka, hasábokra vágva
fél fej tölgy saláta
néhány levél medvehagyma
fél citrom leve
Elkészítése
- A csirkét kiklopfolom és befűszerezem majd mindkét oldalát 5-6 percig forró olajban sütöm.
- A csirkét félrerakom, pihentetem, majd csíkokra vágom.
- Elkészítem a salátát: a tölgy salátát apróra tépkedem, egy tálba teszem, hozzáadom a brokkolicsírát és az uborkát, végül a diót és a medvehagymát.
- Tálaláskor a salátát egy tálra halmozom, a csirkecsíkokat ráhelyezem.
- Végezetül a mangócsatnit összekeverem a csirke sütéséből visszamaradt olajjal és hozzáadom a citromlevet is, majd a salátára locsolom. Igazán fenséges étel.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...