Nagyszerű egytálétel, amit igen könnyen elkészíthetünk. Ráadásul remek szaftja lesz, ami kennyérrel igazán kiváló.
Hozzávalók (2 személyre)
6 füstölt-főtt kolbászka (én Spar márkásat vettem, ami sonkás-sajtos pároskolbász néven fut)
200 gramm koktérparadicsom
só, bors, fokhagymapor
1 nagyobb fej kaliforniai paprika
1 nagy fej lilahagyma
kevés olívaolaj
Elkészítése
- A hagymát megtisztítom és nagyobb darabokra vágom, a kaliforniai paprikával mosás után hasonlóan teszek.
- Olajon el kezdem pirítani a felaprított zöldségeket, majd néhány perc után hozzáadom a kolbászkákat.
- Fűszerezem őket és kevés vizet engedek alájuk.
- Addig sütöm az egészet, amíg a kolbászok megpirulnak.
- Az utolsó néhány percben hozzáadom a koktélparadicsomokat, az adag felét félbevágva, a másik felét egészben.
- Addig pirítom az ételt, amíg egy kellemesen sűrű, barnás szaftot képez az edény alján.
- Melegen tálalom.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...