Ha tudunk a pulykacombfilére két zsebet is vágni, akkor mesés finomságokkal tölthetjük meg őket. Nekem ma sikerült a kétzsebes megoldás. :)
Hozzávalók (2 személyre)
1 pulykacombfilé
75 gramm camembert sajt
75 gramm trappista sajt
2 szál friss rozmaring
2 szelet bacon
3-4 gerezd fokhagyma
só, bors, szárított gyömbér, szárított rozmaring
libazsír
sütőzacskó
Elkészítése
- A pulykacombfilére két zsebet vágok.
- Az alsó zsebbe beletöltöm a camembert sajtot és a rozmaringot, a felső zsebbe a trappistát, a bacont és a fokhagymát.
- A zsebeket összevarrom.
- A pulykát kívülről bekenem libazsírral, sózom és megszórom a fűszerekkel.
- A húst sütőzacskóba helyezem és 30 percig sütöm abban, majd kivéve még 10 percig grillezem.
- Burgonyapürével és a kifolyt sajttal meglocsolva tálalom.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...