2012. február 5., vasárnap

Kétzsebes pulyka

Ha tudunk a pulykacombfilére két zsebet is vágni, akkor mesés finomságokkal tölthetjük meg őket. Nekem ma sikerült a kétzsebes megoldás. :)

Hozzávalók (2 személyre)
1 pulykacombfilé
75 gramm camembert sajt
75 gramm trappista sajt
2 szál friss rozmaring
2 szelet bacon
3-4 gerezd fokhagyma
só, bors, szárított gyömbér, szárított rozmaring
libazsír
sütőzacskó





Elkészítése

  1. A pulykacombfilére két zsebet vágok.
  2. Az alsó zsebbe beletöltöm a camembert sajtot és a rozmaringot, a felső zsebbe a trappistát, a bacont és a fokhagymát.
  3. A zsebeket összevarrom.
  4. A pulykát kívülről bekenem libazsírral, sózom és megszórom a fűszerekkel.
  5. A húst sütőzacskóba helyezem és 30 percig sütöm abban, majd kivéve még 10 percig grillezem.
  6. Burgonyapürével és a kifolyt sajttal meglocsolva tálalom.



0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...