Hozzávalók ( 2 személyre)
fél kilogramm sertéskaraj
1 szál répa
1 szem burgonya
1 fej hagyma
fél fej zeller
fél fej fokhagyma, gerezdjeire szedve
só, bors, fokhagymapor, rozmaring, kakukkfű
kevés kacsazsír
sütőzacskó
Elkészítése
- A karajt először előfőzöm egy kevés sós vízben.
- Amíg fő, addig előkészítem a zöldségeket.
- A zöldségeket sózom, borsozom és egy tűzálló tálba fektetem őket.
- Egy kevés olvasztott kacsazsírt öntök rájuk és átforgatom őket.
- A megfőtt karajt fűszerezem: sóval, borssal, kakukkfűvel, rozmaringgal és fokhagymaporral.
- A karajt a zöldségekre fektetem és kevés kacsazsírt öntök rá.
- Sütőzacskót húzok a tálra és fél óráig sütöm 600 W-on.
- Leveszem a sütőzacskót és 4 percig grillezem a húst.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...