2012. március 23., péntek

Hamis rizottó tengeri halból

Azért hamis, mert a krémességét nem a sajttól, hanem a tejszíntől kapta. És nem mellesleg a rizst külön pároltam meg hozzá és csak a végén került bele.

Hozzávalók (3 személyre)

1 fej vöröshagyma
20 dkg felkockázott bacon
1 fej pritamin paprika
0,5 kg tengeri halfilé
3 szem retek
4 marék rizs
só, bors
2 dl tejszín
kevés olaj

Elkészítése

  1. A rizst megpárolom.
  2. Kevés olajon el kezdem pirítani a bacont és a megtisztított, felaprított hagymát.
  3. Hozzáadom a felkockázott pritaminpaprikát és tovább pirítom.
  4. A hal is belekerül nagyobb darabokban. 
  5. Hozzáadom a rizst és fűszerezem.
  6. Hozzáöntöm a tejszínt és forrón tálalom.

0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...