2012. január 7., szombat

Pulyka zöldségekkel pirítva

Különleges és gyors.

Hozzávalók:
1 pulykacombfilé
1 szem burgonya
fél szál uborka
30 dkg koktélparadicsom
3 szál zöldhagyma
fél padlizsán
só, bors, mustár, fokhagymapor
olaj



Elkészítése


  1. A combot 2 cm-es darabokra vágom, sózom, borsozom, megszórom fokhagymaporral, egy evőkanál mustárral összekavarom és kevés olajban kisütöm a darabokat.
  2. A burgonyát, az uborkát, a padlizsánt apró kockákra, a hagymát karikákra, a koktélparadicsomot félbevágom.
  3. Olajon lepirítom a zöldségeket, kezdve először a keményekkel (burgonya, uborka, padliszán), utána a hagymával és végül a paradicsommal.
  4. A zöldségeket és a húst szaftjával összekavarom és együtt pirítom még egy kicsit.
  5. Rizzsel tálalom.

0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...