Különleges és gyors.
Hozzávalók:
1 pulykacombfilé
1 szem burgonya
fél szál uborka
30 dkg koktélparadicsom
3 szál zöldhagyma
fél padlizsán
só, bors, mustár, fokhagymapor
olaj
Elkészítése
- A combot 2 cm-es darabokra vágom, sózom, borsozom, megszórom fokhagymaporral, egy evőkanál mustárral összekavarom és kevés olajban kisütöm a darabokat.
- A burgonyát, az uborkát, a padlizsánt apró kockákra, a hagymát karikákra, a koktélparadicsomot félbevágom.
- Olajon lepirítom a zöldségeket, kezdve először a keményekkel (burgonya, uborka, padliszán), utána a hagymával és végül a paradicsommal.
- A zöldségeket és a húst szaftjával összekavarom és együtt pirítom még egy kicsit.
- Rizzsel tálalom.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...