2012. november 18., vasárnap

Toszkán paradicsomsaláta

Hozzávalók:


250 gramm koktélparadicsom
3 darab étkezési paprika
3 gerezd fokhagyma
2 szem paradicsom
1 csokor petrezselyem
1 teáskanál pesto
só, bors
1 löket balzsamecet
kevés olaj
kevés olívabogyó
kevés parmezán.







Elkészítése

  1. A paprikát felkockázom és kevés olajon megpuhítom.
  2. A koktélparadicsomokat félbevágom, a paradicsomokat felkockázom.
  3. A paprikát, paradicsomokat és az olívabogyót összekeverem.
  4. A fokhagymát beleszelem.
  5. A petrezselymet rászórom, a pestot belekeverem.
  6. Fűszerezem és meglocsolom balzsamecettel.
  7. Kevés parmezánt szórok rá.

0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...