Hozzávalók (2 személyre)
1 kis fej fehér hagyma
20 dkg bacon
1 csokor friss petrezselyem
só, bors, fokhagymapor
10 dkg reszelt trappista
Elkészítése
- A pulykamellbe egy jó nagy zsebet vágok.
- 2 szelet bacont felkockázok, a hagymát és a petrezselymet apróra vágom, majd ezeket a sajttal összekverem és sózom az egészet.
- Az elkészített töltelékkel megtöltöm a pulyka "zsebét", majd jó alaposan bevarrom, hogy a sajt ne folyjon ki.
- A mellett körbetekerem a maradék baconnel és 30-40 percen át grillezem az egészet.
- Ha szép pirosra sült, akkor a cérnát kihúzom a mellből és szeletekként tálalom.
- Én sajtos sült krumplival és vajas zöldségkörettel kínáltam.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...