2012. június 18., hétfő

Saslik friss salátával

Hozzávalók:

2 csirkemellfilé, apró kockákra vágva
só, bors, foghagymapor, garam masala, kurkuma
kevés olaj
3 szem paradicsom
2 szem tv paprika
1 szál kígyóuborka
10 dkg feta sajt
1 fej lilahagyma
só, bors, kevés ecet, cukor

Elkészítése

  1. A húsokat alaposan befűszerezem, a grillserpenyőre pedig kevés olajat öntök és felforrósítom.
  2. A húsokat hurkapálcára fűzöm és a nyársak mindegyik oldalát pirosra sütöm.
  3. A paradicsomot, a paprikát, az uborkát kockára vágom és egy tálban összeforgatom őket.
  4. A hagymát apróra vágva hozzáadom a salátához.
  5. Sóval, borssal, ecettel és cukorral ízesítem.
  6. A tetejére halmozom a felkockázott fetasajtot.
  7. A salátát hidegen, a saslikot melegen tálalom.

0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...