2013. április 17., szerda

Olaszos szűzérmék

Hozzávalók:
40 dkg szűzpecsenye
1 marék friss rukkola
20 dkg koktélparadicsom
20 dkg mozzarella
szárított oregano, só, bors, fokhagymapor
olívaolaj
1 szem paradicsom

Elkészítése

  1. A szűzpecsenyét szép kerek szeletekre eldarabolom, megfűszerezem őket, majd olívaolajon hirtelen megsütöm az érméket.
  2. Egy hőálló tálba rakom a hús egy részét, reszelek rá mozzarellát, arra rárakom a rukkolát, majd a félbevágott koktálparadicsomokat.
  3. Megint mozzarella, majd a felszeletelt paradicsom, majd megint mozzarella.
  4. A tetejét oregánóval megszórom és addig grillezem az egészet, amíg a sajt megpirul a tetején.
  5. Kurkumás rizssel tálalom.

0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...