2012. március 22., csütörtök

Ízletes sertéssült

Hozzávalók ( 2 személyre)
fél kilogramm sertéskaraj
1 szál répa
1 szem burgonya
1 fej hagyma
fél fej zeller
fél fej fokhagyma, gerezdjeire szedve
só, bors, fokhagymapor, rozmaring, kakukkfű
kevés kacsazsír
sütőzacskó







Elkészítése

  1. A karajt először előfőzöm egy kevés sós vízben. 
  2. Amíg fő, addig előkészítem a zöldségeket.
  3. A zöldségeket sózom, borsozom és egy tűzálló tálba fektetem őket.
  4. Egy kevés olvasztott kacsazsírt öntök rájuk és átforgatom őket. 
  5. A megfőtt karajt fűszerezem: sóval, borssal, kakukkfűvel, rozmaringgal és fokhagymaporral.
  6. A karajt a zöldségekre fektetem és kevés kacsazsírt öntök rá.
  7. Sütőzacskót húzok a tálra és fél óráig sütöm 600 W-on.
  8. Leveszem a sütőzacskót és 4 percig grillezem a húst.

0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...