2012. szeptember 3., hétfő

Tésztasaláta No. 2.

Hozzávalók (2 személyre)

3 kisebb fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
kevés olaj
10 dkg gyulai kolbász
1 piros kaliforniai paprika
1 étkezési paprika
1 fél gumó édeskömény
5-6 szem koktélparadicsom
1 csokor friss bazsalikom
5 dkg fekete olívabogyó
só, bors, fokhagymapor
fusili tészta

Elkészítése

  1. Kevés olajon a felaprított hagymákat és a felkarikázott kolbászokat el kezdem pirítani.
  2. Amikor a hagyma üveges lett és a kolbászból is kisült a zsírja, akkor hozzáadom az apróra vágott paprikákat és az édesköményt.
  3. Addig főzöm őket, amíg megpuhulnak, majd ezután kerül bele a koktélparadicsom (félbevágva), a felaprított bazsalikom és a félbevágott olívák.
  4. Még néhány percig pirítom őket, majd fűszerezem és az előre megfőtt tésztához keverem.
  5. Melegen tálalom.


0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...