Hozzávalók
25 dkg vegyes erdei gyümölcs
25 dkg mascarpone
2 dl 20%-os tejszínt
1 csomag Győri Édes
2 evőkanál vaj
4-5 evőkanál cukor
Elkészítése
- A Győri Édest porrá zúzom és beledolgozom a vajat.
- Egy piteformába nyomkodom a masszát, majd berakom a fagyasztóba.
- Elkészítem a krémet: a mascarponét összekeverem a tejszínnel és hozzáadok 3-4 evőkanál cukrot.
- A krémet rárakom a pitealapra és visszateszem a fagyasztóba.
- Elkészítem az erdei gyümölcsös szószt: a gyümölcsöket összefőzöm és kicsit megcukrozom. Lassú tűzön kicsit besűrítem.
- Megvárom még kihűl és a megdermedt krémen eloszlatom.
- A fagyasztóból csak tálalás előtt fél órával szedem ki.
0 megjegyzés:
Dí lo que piensas...