2012. augusztus 30., csütörtök

Tejszínes-borsós csirke

Hozzávalók (2 személyre)
 40 dkg csirkemellfilé
kevés olaj
2 szál póréhagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál vaj
15 dkg zöldborsó
só, bors
2 dl tejszín
1 csokor friss petrezselyem



Elkészítése

  1. Kevés olajon kezdjük el pirítani az apróra vágott pórét és fokhagymát.
  2. Daraboljuk fel a csirkét és adjuk a hagymához, majd pirítsuk addig, amíg kifehéredik.
  3. Sózzuk, borsozzuk.
  4. Adjuk hozzá a vajat és öntsük fel a tejszínnel.
  5. Néhány perccel a vége előtt adjuk hozzá a borsót is.
  6. Szórjuk rá az apróra vágott petrezselymet.
  7. Rizzsel tálaljuk.

0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...