2012. május 29., kedd

Tavaszi csirke

Hozzávalók
250 gramm csirkecombfilé
1 fej vöröshagyma
200 gramm bacon
kevés olaj
2 szem burgonya
2 dl tej
200 gramm kukorica (konzerv)
200 gramm vörösbab (konzerv)
200 gramm koktélparadicsom






Elkészítése

  1. Olajon el kezdem párolni a megtisztított, felaprított hagymát és a felkockázott bacont.
  2. Hozzáadom a besózott és felkockázott csirkét és megsütöm.
  3. Felöntöm tejjel, hozzáadom a felkockázott burgonyát.
  4. Egy kicsit hagyom főni.
  5. A vége előtt néhány perccel kerül bele a kukorica, a bab és a félbevágott koktélparadicsomok.
  6. Rizzsel tálalom.

0 megjegyzés:

Dí lo que piensas...